Vraag een offerte aan!

Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen?
Vraag een offerte aan door het aanklikken van de onderstaande button!

Boundless World Solutions is een internationale onderneming met de ambitie om wereldwijd de toepassing van de zonne-energie technologie leidend te maken in de wereld. Iedereen moet profiteren van de energie dat door de zon wordt geleverd. De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie, waarmee u fors kunt besparen op uw energielasten. Wij willen u graag helpen om ook te profiteren van de gratis energie van de zon.

Onze ambitie is om, als een Maatschappelijk Verantwoord Onderneming (MVO),  bij te dragen aan de vergroening van de samenleving en op deze wijze van onze wereld een betere wereld te maken, zonder gebruik van fossiele energie. Wij streven naar een juiste balans tussen People, Planet en Profit. Wij geloven dat een juiste balans de wereld beter zal maken. 

Boundless World Solutions is opgericht in 2012.  Wij ontwerpen, leveren en installeren zonnestroom- installaties en bieden u materialen van goede kwaliteit tegen redelijke prijzen. Zonne-energie moet betaalbaar zijn voor iedereen. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en leveren aan particulieren en zakelijke klanten.